White Dior "Sheeba"


Akiras mamma heter White Dior men kallas Sheeba till vardags. Hon är en mycket kraftig korthårig tik som är något gul över ryggen och har brunaktiga öron. Akira har ärvt hennes mörkare färg och bruna öron, men pälsen är lite längre vid öron och krage. Sheeba är utställd en gång med en tvåa som resulta, hon ansågs för kraftig. Hon är friröntgad.

SUCH Jerry Lee of White Valley "Jlee"


Akiras pappa är SUCH Jerry Lee of White Valley, men han kallas för Jlee i dagligt tal. Jlee är en Österrikisk import. Han är en långhårig hane som är nästan helt vit i färgen. Vi såg honom på Lilla Stockholm 2003 där han fick bra omdöme och priser. Det är även därifrån korten är knäppta. Akira är mörkare i pälsen än Jlee, och hon är inte lika långhårig. Han är friröntgad.
JLees hemsidor

The-Boss "Serrano"


Serrano är Akiras broder från tidigare kull. Han är friröntgad med hd b och mentalbeskriven. Även utställning har gått bra. Serrano bor hos Sabina i Värmland.

Serrero


 

Serrero är Akiras kullbroder. Han är mentalbeskriven och utställd med fint resultat. Numera kan han titulera sig SUCH, Svensk Utställningschampion. Han bor också hos Sabina i Värmland. Serrero har röntgats med resultat hd b och ad lbp.

Nikita "Isa"

Isa är Akiras syster som omplacerats till Värmland där hon bor nära Serrero och Serrano. Hon är en vacker vit tös som är flitigt utställd. Isa är även mentalbeskriven och höftlesrötgad med hd b och ad ua.

 

Tack Sabina för din information och dina kort på killarna och tösen!